AKTUELNO

Saznali su šta je zapravo neverstvo.

U toku opuštenog  razgovora ukućani Bele kući su večeras ćaskali o temi koja im je najinteresentnija, a to su muško-ženski odnosi.

Nemanja Đerić Đekson, Jovana Tomić Matora, Mina Vrbaški i Divna Milanović su iskreno govorili o svom stavu i kako to oni doživljavaju kada su u pitanju neverstva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja brate ljudi apstiniram do kraja, šta  je to  još tri  meseca do kraja.  Ja ne mogu sa zamišljam scenu, obično zamisljam osobu sa kojom trenutno imam seks, sa kojom se trenutno ka*am,kapiraš? Ja ti idem iz krajnosti u krajnost. Poruka mi je prevara kad zamišljas nekog. Meni bilo koja želja za nekim mi je već prevara, aj ćao kad ti želis sa nekim drugim pali bre mislim ka*amo se i posle dva  dana ja odem i ti zamišljaš nekog. Ne mislim na glumca ili u nekog tipa, šta ja imam da dr*am na bivšeg dečka  - izjavila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam zamišljao ovu malu par puta dok je bila napolju. Kada bi saznao da ova mala masturbira na nekog lika ja bih joj rekoa da ide kod tog lika. Ako ga zamišljaš, onda idi kod te osobe, to je poenta- rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Što bi dr*ala na drugu osobu kad lepo možes da imaš odnose sa tom osobom sa kojom si -  pitala se Mina.

Na trenutak im je prišla Divna za koju smatraju da je najkoretentnija za tu temu i pitali je za mišljenje, a ona je kratko odgovorila:

Mislim da kada bi zamišljala nekog drugog, a ne Marka da je to neki vid prevare, mislim da jeste prevara i da sanjaš i da radiš isto je - bila ja jasna Divna koja je imala se*s pred kamerama sa svojim suprugom koji je napustio najgledaniji rijaliti.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NJEN CILJ: Lepi Mića se OBRATIO Kristini, Sloba bio U ŠOKU zbog onoga što je rekao! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku:

J. Č.

#Jovana Tomić Matora

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'